Actueel

tekst

Nieuwe website

Bestuur Villandry 6 maart 2019 43

De nieuwe website van Villandry is gelanceerd! Wij hebben de website dynamischer, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt en zijn trots op het resultaat. De website voldoet aan de moderne coderingsstandaarden, goede beveiliging en biedt meer gebruikersgemak voor bezoekers en leden. U kunt er gemakkelijker informatie vinden, de laatste nieuwsberichten lezen en natuurlijk lid worden van Villandry.

Lees verder
tekst

Uitslag verkiezingen ledenraad

bram schaper Bram Schaper 20 november 2018 41

U heeft het vast voorbij zien komen. Het laatste kwartaal van 2018 stond in het teken van het stemmen op kandidaten voor de ledenraad. En we hebben goed nieuws: de eerste Villandry ledenraad is een feit: de 11 personen die zich kandidaat hebben gesteld zijn alle 11 gekozen en zijn sinds 14 januari 2019 geïnstalleerd.

Lees verder
test

Kandidaten gezocht voor ledenraad

Bestuur Villandry 18 november 2018 36

Zorgen dat de leden van Villandry écht meedenken over belangrijke onderwerpen van onze vereniging. En dat de koers van de vereniging aansluit bij de wensen van de huidige en potentiële leden. Kortom, er samen voor zorgen dat Villandry meegaat met de tijd en dat de leden sámen met het bestuur de vereniging toekomstbestendig maken. Ben jij die energieke netwerker die actief aan de slag wil voor Villandry? Meld je dan nu aan voor de ledenraad.

Lees verder