tekst

Onderhoud website

Bestuur Villandry 1 februari 2021 0

Onderhoud website Villandry In de week van 1 februari wordt er gewerkt aan de website. Dit kan ervoor zorgen dat de site wat trager is en een aantal functies op de site tijdelijk niet beschikbaar zijn. Excuses voor het eventuele ongemak.

Lees verder
tekst

Vergoedingenlijst 2021

Bestuur Villandry 16 december 2020 422

Villandry vergoedt zorgkosten volgens het overzicht vergoedingen. Het gaat hierbij om de vergoeding van kosten die niet onder de dekking van uw 'normale' ziektekosten verzekering vallen.

De vergoedingenlijst voor 2021 is vanaf nu beschikbaar op de website.

Lees verder

Villandry zoekt nieuwe penningmeester

Bestuur Villandry 11 december 2020 192

Villandry is nog op zoek naar een nieuwe penningmeester. Klik voor een uitgebreidere beschrijving van de functie op het Functieprofiel Penningmeester Villandry.

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan dé welzijnsvereniging van, voor en door medewerkers in het Openbaar Vervoer? Stuur dan vóór 11 januari 2021 je CV en motivatie naar bestuur@villandry.nl.

Lees verder

Villandry zoekt nieuwe bestuursleden

Bestuur Villandry 20 november 2020 824

Villandry zoekt een nieuwe secretaris en een penningmeester. Villandry wordt bestuurd door een landelijk bestuur op afstand en bestaat uit actieve leden die op vrijwillige basis een eigen portefeuille onder hun hoede hebben. Klik voor uitgebreidere beschrijving van de beide functies op de functieprofielen: Functieprofiel Secretaris Villandry / Functieprofiel Penningmeester Villandry.

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan dé welzijnsvereniging van, voor en door medewerkers in het Openbaar Vervoer? Stuur dan vóór 1 december 2020 je CV en motivatie naar bestuur@villandry.nl.

Lees verder
tekst

Villandry geschiedenis in boekvorm

Bestuur Villandry 5 mei 2020 2858

Gerard Leonards dook in de archieven van Nijmegen en Utrecht om de rijke ontstaansgeschiedenis van Villandry, die zich uitstrekt van ca.1904 tot en met heden, te onderzoeken en in boekvorm te gaan uitbrengen. Zoals het er nu naar uitziet, zal het boek ongeveer 160 pagina’s gaan tellen. Lees hoe u mee kunt helpen aan de totstandkoming van dit boek.

Lees verder

De eerste Villandry Ledenraad bijeenkomst is een feit!

Bestuur Villandry 30 april 2019 1380

Op 7 maart is de Villandry ledenraad voor de eerste keer samengekomen om nader kennis te maken met elkaar en met het Bestuur van Villandry. De sfeer was erg goed. Tijdens de bijeenkomst heeft de notaris nog nadere uitleg gegeven over de statuten, waarin ook de rechten en plichten van de ledenraad zijn toegelicht en de samenwerking daarin met het bestuur.

Lees verder
tekst

Uitslag verkiezingen ledenraad

bram schaper Bram Schaper 20 november 2018 982

U heeft het vast voorbij zien komen. Het laatste kwartaal van 2018 stond in het teken van het stemmen op kandidaten voor de ledenraad. En we hebben goed nieuws: de eerste Villandry ledenraad is een feit: de 11 personen die zich kandidaat hebben gesteld zijn alle 11 gekozen en zijn sinds 14 januari 2019 geïnstalleerd.

Lees verder
test

Kandidaten gezocht voor ledenraad

Bestuur Villandry 18 november 2018 741

Zorgen dat de leden van Villandry écht meedenken over belangrijke onderwerpen van onze vereniging. En dat de koers van de vereniging aansluit bij de wensen van de huidige en potentiële leden. Kortom, er samen voor zorgen dat Villandry meegaat met de tijd en dat de leden sámen met het bestuur de vereniging toekomstbestendig maken. Ben jij die energieke netwerker die actief aan de slag wil voor Villandry? Meld je dan nu aan voor de ledenraad.

Lees verder