Bestuur van Villandry

Het vijfkoppige bestuur van Villandry wordt gevormd door vrijwilligers die werkzaam zijn in het Openbaar Vervoer. Hier maakt u digitaal kennis.

Anke de Jong voorzitter Villandry
Anke

Voorzitter

Ik zet me sinds 2006 in voor Villandry, omdat het een extra vangnet betekent voor collega’s. Eerst als secretaris, vanaf 2013 als (co)voorzitter.

Meer over Anke
bram schaper
Bram

Bestuurslid

Bram Schaper is Manager Service Stations bij de Nederlandse Spoorwegen. Bram is sinds december 2012 lid van Villandry en tevens bestuurslid.

Meer over Bram
edwin böhmermann
Edwin

Bestuurslid

Ik begon in 2003 als penningmeester. In eerste instantie met de gedachte dat het voor een paar jaar zou zijn, maar ik zit er nog steeds!

Meer over Edwin
lubbert schenk
Lubbert

Bestuurslid

Sinds 1998 ben ik bestuurslid. Naast algemene bestuurlijke taken ben ik verantwoordelijk voor de commissie materiële hulpverlening.

Meer over Lubbert
raja schmidt
Raja

Bestuurslid

Ik heb ‘communicatie’ in mijn portefeuille. Een belangrijk onderwerp omdat we meer met elkaar kunnen als collega’s goed geïnformeerd zijn.

Meer over Raja

UITVOERING VILLANDRY

Alle administratieve en ondersteunde diensten van Villandry worden sinds 1 januari 2013 uitgevoerd door Patch in ’s-Hertogenbosch. Patch onderhoudt voor Villandry de ledenadministratie, behandelt alle declaraties en draagt zorg voor de betalingen. Verder zijn het de medewerkers van Patch die namens Villandry alle telefoontjes, e-mailberichten en brieven beantwoorden.